Jaarlijkse picknick op De Oceaan

Jaarlijks houden we een picknick op De Oceaan. Rond de geboortedag van Robert Jasper Grootveld (19 juli) denken we dan ook even aan hem. U, als (toekomstig) vriend van de Stichting Blijven Drijven, kunt zo jaarlijks het groeiproces van het stadse paradijs met ons volgen. Volg de activiteiten verder op deze blog

donderdag 13 augustus 2009

De Oceaan doet Haarlem aan

11, 12 en 13 september zal met de Oceaan te bezichtigen zijn in Haarlem tijdens de Haarlemse Vaardagen. De Haarlemse Vaardagen is een soort Mini-Sail waar vele mooie schepen te bezichtigen zijn.

De organisatie van de Haarlemse Vaardagen heeft “De Oceaan” een mooie plek midden in de stad toebedacht, waar wij de vele duizenden mensen hopen te begroeten. Ons “groene” schip zal zo wie zo al opvallen te midden van de vele andere luxe jachten en schepen, maar ook willen wij graag een aantal direct uitdagende, slimme, nieuw en simpele, kleurrijke, speelse, fantastische en spectaculaire activiteiten en happenings organiseren.

Een belangrijke activiteit wordt het drijvende tuintjes bouwen met kinderen.

De Vaardagen staan bekend om de enorme gezellige sfeer. Het hele evenement wordt door vrijwilligers gedragen. Gelukkig hebben we een aantal sponsoren gevonden die ons bij de invulling materialen ter beschikking stellen.

Exposchuim, Nijmegen
van Beelen, IJmuiden
Eco-Logisch, Amsterdam
Arka, Giethoorn
Intratuin, Cruquius
Drijvende Tuinen, Amsterdam

Geen opmerkingen: